Fotbollsbiljetter i London

På den ljusblå tunnelbanelinjen i London i riktning mot Altrincham med en fotbollsbiljett i handen närmar sig en oförglömlig fotbollsupplevelse av högsta klass, stopphållplatsen heter Old Trafford. Var gärna ute i god tid så att du innan matchstart så att du har tid att slå dig ner i något av de ”Engelska vardagsrummen”, Detta över en öl som inte slår hål i plånboken. Gillar du detta är Manchester ett ställe för dig, du kommer att trivas storartat.
Ljudet och synen av tiotusentals skrikande fotbollsfantaster inne på utsålda femstjärniga The Theatre of Dreams, Old Trafford är något som inte kan framkalla annat än rysningar även hos den minst fotbollsintresserade individ på arenan. Arenan har byggts om några gånger sedan invigningen år 1910, den här informationen och mycket mer kan du lära dig på en rundtur, om du nu väljer en sådan.

Trots sina ca 100 år på nacken är Old Trafford en av de få arenor som blivit tilldelad 5 stjärnor av Uefa. Arenan rymmer närmare 76 000 åskådare och är Englands näst största fotbollsarena efter Wembley Stadium. Som fotbollsintresserad är London en stad där du kan förvänta dig fotboll av hög klass och kvalité som alltid lyckas leverera. En fotbollsbiljett till Londons stora topprivalmötet mellan Man Utd – Man City 7/4 – 2018 på Old Trafford kommer att ses av tiotusentals entusiastiska och passionerade fotbollsfantaster och är väl så nära fotbollshimmelriket man kan tänkas komma. En fotbollsbiljett av detta slag kommer ge dig 90 minuter av oförglömliga ögonblick från stora
världsstjärnor som exempelvis Sveriges genom tiderna största fotbollsspelare Zlatan Ibrahimovic till Man Citys vassa och världskända målspruta Sergio Aguero. Som för övrigt är son till den Argentinska fotbollslegendaren Diego Maradona.

fotbollsbiljetter i london

Om en fotbollsbiljett till detta toppmöte mot förmodan inte skulle kännas tillräckligt för en Red Devils- supporter är en Stadium Tour på Old Trafford något man inte får missa. Här ges den unika möjligheten att skåda United-spelarnas omklädningsrum och du kan även få möjlighet att sitta på ”presidentplatserna”. Alltså i samma stol som legendariska fotbollstränaren Sir Alex satt under sin tid hos United. Som en av Uniteds främsta tränare genom tiderna mottogs hans avgång med sorg av klubben som valde att hedra hans tid i United med att namnge en läktardel efter honom, Sir Alex Ferguson Stand.